Help jezelf met MijnKwartier.be – Online artikel Partena

27 maart, 2015

Niets zo moeilijk als in een overvolle agenda ook nog wat tijd voor jezelf te bewaren. Nochtans is net die ‘me-time’ cruciaal om gezond en gelukkig te leven. Kun je af en toe een handvat gebruiken, dan is het online zelfhulpprogramma MijnKwartier.be van Dr. Koeck misschien iets voor jou.

Het gepersonaliseerde computerprogramma leidt je elke dag gedurende een kwartiertje via nuttige vragen en oefeningen naar je doel. Je kunt je vooruitgang volgen, en krijgt waar nodig een verslag mee dat je samen met je huisarts kunt bekijken.

Mijnkwartier.be is je dagelijkse begeleider bij stress en burn-out, maar ook bij depressie, angst of verslaving kan het programma nuttig zijn.

Het programma start met 1 maand begeleiding, die je naar wens kunt verlengen, en kost 55 euro per maand. Uit onderzoek blijkt dat de gebruikers na 3 weken gemiddeld 50% minder stress hebben en 40% gelukkiger zijn!

MijnKwartier-partena

Bron: Partena – Goedvoorjou.be

About the writer
Dr. Paul Koeck
heeft zijn praktijk als geneesheer, stressbegeleider en therapeut in Antwerpen. Als auteur publiceerde hij een aantal boeken en geeft lezingen, trainingen en workshops in stressmanagement, zowel voor particulieren als voor bedrijven, universiteiten en overheden. Je kan hem e-mailen via het contactformulier bovenaan.
Tags:
Date: maart 27, 2015, Author: Dr. Paul Koeck