Stress? Angstig? Vermoeid? Depressief? Overspannen? Burn-out?

Hoe oplossen in één kwartier per dag?

In één avondtraining leer je hoe je er in 21 dagen van af geraakt, terwijl je 40% gelukkiger leeft!

mijnkwartierbe-transparent-whitelogobg   JCI Leuven

nodigen je uit:

Dr. Paul Koeck leert je deze avond hoe je bij jezelf stress, of zelfs burn-out, angst of depressie kan oplossen en voorkomen in één kwartier per dag. Hij neemt je aan de hand van verhalen uit zijn artsenpraktijk, experimenten en oefeningen mee in de boeiende wereld van neuroscience, geneeskunde en psychologie zodat je tegen het einde van deze interactieve avondtraining begrijpt hoe deze aandoeningen in onze hersenen ontstaan en wat jij er zelf aan kan doen.  Je leert deze avond de basisprincipes kennen om jezelf of iemand uit je omgeving te helpen.

Na deze studieavond begrijp je:

  • hoe stress, angst, depressie of burn-out ontstaat in onze hersenen
  • hoe je de vicieuze cirkel van stress, angst, depressie of burn-out kan doorbreken
  • Hoe mensen hun stress met meer dan 50% kunnen verminderen in een kwartier /dag
  • hoe je vrienden of geliefden kan helpen bij stress, angst, depressie of burn-out
  • wat we geleerd hebben uit recent wetenschapelijk onderzoek op 5.000 deelnemers aan het zelfhulpprogramma en meer dan 1 miljoen deelnemers aan de gratis zelftest op MijnKwartier.be

Na deze studieavond kan je zelf:

  • Je piekeren en negatieve gedachten stoppen in 60 seconden dankzij de antipieker-oefening die je aanleert omdat deze elke vorm van spanning of angst oplost.
  • Je zelfvertrouwen, levensvreugde en optimisme verdubbelen dankzij de levens-vreugdeboostertechniek, omdat deze zelfs een echte depressie kan genezen.
  • Sneller inslapen dankzij de inslaaptechniek uit het programma.
  • je liefdesrelaties verbeteren door de liefdeboostertechniek die stress in de relatie stap voor stap vervangt door intieme connectie.
Paul Koeck ontwikkelde in samenwerking met een aantal topwetenschappers een psychologisch zelfhulpprogramma om deze problemen preventief en curatief te behandelen door hen een kwartier per dag online te begeleiden via het zelfhulpprogramma MijnKwartier.be . De resultaten toonden een halvering van de stressscores binnen de 21 dagen gepaard aan een stijging van de levenstevredenheid van +40% in dezelfde periode, waardoor de meeste mensen reeds klachtenvrij waren in 21 dagen. In deze avondtraining verklapt Paul je de 'best practices' en meest succesvolle technieken die uit zijn onderzoek komen, zodat jij vanavond meteen met jezelf aan de slag kan gaan om je eigen leven opnieuw in handen te nemen of een geliefde uit je omgeving te helpen. Paul Koeck studeerde geneeskunde, sportgeneeskunde en filosofie aan de KULeuven en management aan de VLERICK Management school gevolgd door een aantal vierjarige opleidingen oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie en Ericksoniaanse Hypnotherapie. Binnen JCI gaf hij trainingen in een 25tal landen op o.a. nationale congressen, Europese congressen en wereldcongressen en werd hij International Training Fellow, ITF 133. Wanneer? Dinsdagavond 22 November om 19:29 uur Waar? in de gebouwen van de KULeuven op Mgr. Sencie Instituut, Lokaal 01.08 Erasmusplein 2 3000 Leuven. We voorzien het einde rond 22:59 uur. Nadien kan u nog even napraten met de trainer om uw persoonlijke vragen voor te leggen. Parkeertip: Parking De Bond (parkeren tussen 19u en 7u kan voor de totale som van slechts 3 euro, en is op 9 min wandelen van de locatie) Prijs? slechts 15 euro voor de volledige avond dankzij de leuke samenwerking met JCI Leuven! Vraag hieronder je uitnodiging aan. Wij e-mailen je dan een inschrijvingsformulier om je aan te melden: youtube

Noteer dit alvast in je agenda en doe je gratis zelftest nu:

Stressdaling tijdens het zelfhulpprogramma Mijn Kwartier

Halveer je stress in minder dan 21 dagen, doe je gratis stresstest nu: