Vermoeidheid symptomen komen vaker voor dan je denkt. Vaak onderschatten mensen welke invloed stress op het lichaam kan hebben. Vermoeidheid symptomen beginnen vaak bij een verhoogd stressniveau en wijden uit naar gemoedsschommelingen en slaapproblemen.

Vermoeidheid symptomen?

Vermoeidheid kan veel verschillende symptomen omvatten. Vaak ligt stress aan het centrum van deze vermoeidheid symptomen. Je ervaart een grotere werkdruk, hebt een actiever sociaal leven, springt van de hak op de tak,... Stress kan uit veel verscheidene situaties voorkomen. Door deze stress kan je het moeilijker vinden in slaap te vallen en voldoende slaap te krijgen. Vaak liggen mensen nog een tijd wakker en piekeren ze over wat ze nog allemaal moeten doen. Dit kan ervoor zorgen dat je minder fris wakker wordt, ondanks je stress de volgende dag veel van je geest en lichaam zal vragen.

Als de combinatie van deze vermoeidheid symptomen zich vormen tot een vicieuze cirkel kan het zijn dat je ook andere vermoeidheid symptomen begint te voelen. Mensen met vermoeidheid zijn over het algemeen vaker sober en hebben ook vaker last van huilbuien. De aanhoudende stress heeft dus zeker ook een invloed op je welzijn en je geluk. Daarnaast kan je ook fysieke symptomen ondervinden zoals spierspanning, minder energie,...

Vermoeidheid symptomen? Pak ze vandaag nog aan!

Denk je dat bovenstaande paragrafen op jou van toepassing zijn? Dan kan het handig zijn op zoek te gaan naar professionele hulp. Deze hulp kan je namelijk begeleiden in het ontdekken wat je stress veroorzaakt alsook meer gezonde gewoontes in te bouwen die je stress zullen verminderen.

Mijn Kwartier is een online zelfhulpprogramma dat je dagelijks een kwartier per dag van thuis uit begeleidt in de vermindering van je vermoeidheid symptomen. Het helpt je een persoonlijk plan voorop te stellen hoe jij efficiënt met stress en vermoeidheid kan omgaan en wat jij vandaag nog in gang kan trekken om stress en vermoeidheid symptomen te verminderen!

Wil je graag weten in welke mate stress en vermoeidheid een invloed hebben op je dagelijks functioneren? Doe dan hier de gratis online stress test!